cookiebuilder Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 1. Czego dotyczy propozycja: minimalne zmienienie wygladu skilli gdy sa na G i P np. furia na G mialaby inny kolor2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne:dlaczego nie, fajny dodatek3. Link jeśli jest:nie ma4. Twój nick z gry:cookie builder DamiaNB , Kratos i Kamilos 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeszczNaBetonie Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jestem na Tak , zbliżam sie do g na furii i fajnie bylo by zobaczyć ją w jakimś fajnym nowym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Jestem za ! Fajnie jak by można było wybrać kolorek np czerwony czarny różowy itd xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThisIsImpossible Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Spoczko pomysł DamiaNB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 @ThisIsImpossible po co się wypowiadasz skoro masz perma na bb za cheaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Propozycja fajna jestem za. Będzie fajnie gdy np mroźna pułapka lub elektryczne pole będzie różowe 3 godziny temu, DenYv18 napisał: @ThisIsImpossible po co się wypowiadasz skoro masz perma na bb za cheaty +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 28 Września 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jestem za fajnie by było żeby księgi umiejętności wszystkie bonusy od G wyróżniali się innym kolorem jak mówisz. @Albertd Ciemny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi