spizgany krystian Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Siema witam elo nie wiem gdzie napisać więc piszę tu , chciałbym wam wszystkim podziękować a w szczególności Kici,Tajemnicy,Albertowi,FB,kornikowi,lil kube, boziakowi, snickersowi I privo jeżeli kogoś pominąłem przepraszam , dziękuję wam za danie mi szansy w roli admina , dziękuję reszcie za spędzone godziny na serwerach CS 1.6 ,discord I ts nie wiem czy będzie to dłuższe pożegnanie ale nie chcę blokowac komuś miejsca na moje miejsce w roli admina jeszcze raz dziękuję wam wszystkim. Pozdrawiam spizganiec Ema! ?? Edytowane 21 Października 2018 przez spizgany krystian KiciA , Lil Kube , ef bek i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaloszki Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Do zobaczenia może jeszcze kiedyś się spotkamy. spizgany krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jestem na stimie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Bywaj kumpel :). spizgany krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafelek :D Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Papa kotgu;(. spizgany krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Trzymaj się spizgany krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 21 Października 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 No szkoda wracaj szybko na BB trzymaj się. spizgany krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi