o ja pisiont groszy Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 1. Czego dotyczy propozycja: naprawienia bugu zwiazanego z szybkoscia strzelania na x awp ora fshotgunie 2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: bo poprostu to jest bez sensu ze bron sie ,,zacina" buguje i nawet bonus szybkostrzelnosc nie dziala wtedy 3. Link jeśli jest: nope4. Twój nick z gry: o ja pisiont groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aggressive Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Eeee nie śpimy czas coś z tym zrobić ??? Jak mówi @o ja pisiont groszy no co tu więcej pisać wszystko wyjaśnił jeszcze F-shodgun ujdzie Ale o x-awp mi nie gadaj ? zacina się dosyć często że strzelasz A wgl dmg nie zadajesz nie tracisz ammo maaasakra ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ciekawy błąd nie odkryłem go dlatego że na scieżce M4 nie ma AWP ani nie ma f.SCOUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 No przydało by się to naprawić. Do tego można by też naprawić bug z torbami o sakwami które dają tyle samo co plecak. Zuzza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Dnia 4.11.2018 o 23:18, CZOKOMOKO napisał: No przydało by się to naprawić. Do tego można by też naprawić bug z torbami o sakwami które dają tyle samo co plecak. To już naprawione. Spojrze też na ten błąd z awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi