veko3 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 1 veko3 2 bagienne ziele 3 zabrał mi przywileje za coś za co już dostałem karę 4 nie mam dowodów ale może być zapisane w konsoli Aggressive , Wafelek :D i ProblemiKK#1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 dostałeś przywileje z forum i o co ci chodzi ? po drugie jeżeli nawet dostałeś nwm od kogo ale powinien wypowiedzieć się w skardze co jest od 5 h ze dostał po trzecie nie jestem jasnowidzem p.s jeżeli jesteś tak tępy żeby nie znaleźć wzoru to masz tu 1. Twój nick w grze2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę3. Powód skargi4. Dowód rozpisany ss/demko Czemusss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafelek :D Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Na danie dowodu masz 48h jak nie skarga będzię odrzucona. Zresztą wzór............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czemusss Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Weź mi powiedz kiedy dostałeś przywileje i demko. Wtedy wszystko się wyjaśni. Oczywiście wtedy kiedy dostałeś 1 raz przywileje za to co zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Brak wzoru jak i dowodów.. /Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi