I Beat Kappa. Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 1. Czego dotyczy propozycja: Wyrzucenia/Zrzucenia z kampy wszystkich zombie jesli pomagamy. Brak możliwosci wejścia dopóki nie zdejmiemy blokady jak skończymy pomagać2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: Na pewno duże ułatwienie dla admina, nie trzeba wyrzucać wszystkich po kolei. Mniej płaczków na serverze :p3. Link jeśli jest: 4. Twój nick z gry: I Beat Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Bardzo fajny pomysł I Beat Kappa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na duże tak często jakiś admin pomaga i mówi żeby nie wchodzić do kampy bo to tylko utrudnia pomoc i do tego już jak się pomoże to gracz któremu pomagalismy przeważnie ginie bo jakiś zombie wszedł do kampy podczas pomagania I Beat Kappa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o ja pisiont groszy Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 jestem na tak choć nie w takiej formie zrobił bym cos w stylu jak ktos pisze /p my (admini ) przychodzimy z pomoca to nagle otacza nas taka jakby bariera która odpycha zombie (nas mam na myśli i admina i tego co pisal /p Zuzza i I Beat Kappa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Coś postaram sie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi