My NAME IS 99FPS BEJBE Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Rodzaj (awatar, baner, sygnaturka itd..): all Tematyka: Wybuchy, dziewczyny, sztuki walki (muay thai), serwer 4maps. Coś w te tematy Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Co tam znajdziesz kozackiego, gify mile widziane Kolorystyka: Generalnie to wolę takie kolorki spokojne, nie za jaskrawe. Chyba że będzie kozak to niech świeci po gałach Tekst: hebe mosz rocia tylko jakiś fajny, może być w gifie czy jak to się tam u Was nazywa. Generalnie to lubię czekoladę na którą mam uczulenie i pracować na chleb. No i @D@wid0 też lubię, bo ma odstające uszy i okrągła głowę <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 1.Avatar Nie wiem jakie rozmiary są na forum stosowane do avataru dla tego jest 250x250 2.Baner Tu nic nie zmieniałem ale mi się podoba i raczej tobie też się spodoba 3.sygnaturka W TOKU @hebe mosz rocja Edytowane 6 Listopada 2018 przez ELOO MELO My NAME IS 99FPS BEJBE, 7 Listopada 2018 To może jednak bez wybuchów, avatar biedny. Reszta prosta fajna D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 My NAME IS 99FPS BEJBE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KociaMama Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Bez tła i wybuchów, stateczniej Edytowane 14 Grudnia 2018 przez KociaMama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KociaMama Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi