penqu Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Przedstawiam Wam mojego tysięcznego (1000 ) fraga z kosy na 4funie, od kiedy Stattrack* działa. Tysięcznym fragiem zgodziła się zostać @Vanilla, bym nie musiał robić cenzury na ss. *Stattrak pokazuje CZYSTE fragi z kosy. MACZETA NIE JEST W TO WLICZANA. Sprawdzałem. Następny post na 5000 kill. Pozdrawiam ofiary . Edytowane 10 Listopada 2018 przez penqu Cre[A]tOr , Nasstero , Sekusz i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Sory jakiś wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Oho! Ty nie pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantazja Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Gdzie oficjalne podziękowanie dla najczęstrzej ofiary nożownika? Te pozostałe 900 to zdecydowanie moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 10 godzin temu, Fantazja napisał: Gdzie oficjalne podziękowanie dla najczęstrzej ofiary nożownika? Te pozostałe 900 to zdecydowanie moje. Musiałbym robić jakieś statystyki kto najczęściej pada z kosy. Mam kilka typów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi