LUZak ef bek Opublikowano 29 Listopada 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 1. Czego dotyczy propozycja: Zrobienia zakazu muliti konta na serwerze i dodanie takiego punktu regulaminu. 2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: Lepsza rozgrywka3. Link jeśli jest: ---4. Twój nick z gry: fb??? Wafelek :D , CZOKOMOKO i I Beat Kappa. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) jak najbardziej na tak chociaż jak limonek dostaine adma to z kim on bedzie grał? jak nie sam ze sobą ? #edit była by lepsza bo była by fair play zreszta jak ciemny tak robił To on bynajmniej robił to na edycji i nie expił TYLKO dropił se KU i robił to w połowie edycji a nie na początku nie każdy nie ma życia i tylok siedzi 24/7 przed kompem jak ty Nie którzy mają dziewczyny/Prace i chcą spędzać czas poza domem a nie tylko 24/7 przed kompem i chcą jeszcze mieć jakąś frajdę z gry a nie Wbija na serwer limonek lata se po mapie ooo bo bład kampy zrobił to ucieknie i biega se po mapie na PF i go sie zabić nie da jaki sens ? zdobywasz tylko sobie PF/PD/KU/Rekawice itd na metkach + expisz se na MK Edytowane 29 Listopada 2018 przez Tabuniasty152 Wafelek :D i CZOKOMOKO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limonekxpompa Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 4 minuty temu, Tabuniasty152 napisał: jak najbardziej na tak chociaż jak limonek dostaine adma to z kim on bedzie grał? jak nie sam ze sobą ? Po 1. Złożyłem podanie bo chce się dowiedzieć co mam poprawić i co nie pasuję graczom 2. Mam z kim grać więc się najpierw doinformuj potem pisz --------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem na NIE dlaczego ? a dlatego : -Dopiero jak ja zaczełem grać w nocy z Multi to macie wielki bul dupy do mnie o to lecz jak <CIEMNY> tak robił to nic do tego nie mieliście dlaczego ? -Lepsza rozgrywka w jaki sposób bo nie rozumiem ? ef bek , Tabun i DamiaNB 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Choć moim zdaniem że nie ma napisane nic w regulaminie o tym że nie można robić multikont to i tak powinien być za to Ban bo to jest nie fair w stosunku do innych graczy jak ktoś sobie dwoma kontami siedzi po nocach i potem mówi że jest op itp. Jak najbardziej na tak 7 godzin temu, limonekxpompa napisał: <CIEMNY> tak robił to nic do tego nie mieliście dlaczego ? Jakiś dowód? ef bek i DamiaNB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookiebuilder Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 2 konta: -możliwość bycia 4 razy w ct -oba konta w tt;nie da się grać i wykonywać celi jednocześnie na dwóch nickach ef bek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Beat Kappa. Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Na tak, możemy zrobić sobie podwójny magazyn z naszego multi konta. Po za tym respienie sobie metinów w godzinach gdzie nikt już nie gra. ef bek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limonekxpompa Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 7 godzin temu, cookiebuilder napisał: 2 konta: -możliwość bycia 4 razy w ct -oba konta w tt;nie da się grać i wykonywać celi jednocześnie na dwóch nickach w ct afcze w tt biorę jak najwięcej hp i wbijam do osób które wolniej biją żeby wykonywać cele 2 kontami ;D Tabun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 2 godziny temu, limonekxpompa napisał: w ct afcze w tt biorę jak najwięcej hp i wbijam do osób które wolniej biją żeby wykonywać cele 2 kontami ;D sry że sie wpowiadam ale tu taj po co kłamiesz w jakie demko byś nie wlazł to stoisz drugim kontem pod kampą żeby łapać ity bodajże na tej mapie to robiłeś http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1811291259-bb_pepsi.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 może być jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dodane. ef bek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi