NesTo a.k.a Nike Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cześć Mam na imię Ernest, niektórzy mogą mnie już kojarzyć lub znać, powróciłem do gry w cs po długiej przerwie i jestem nowym graczem na tej serwerowni. Myślę że zagoszczę tu na długi okres. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczyn Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Siemanko Ja mam na imię Patryk.Miło cię widzieć na naszej serverowni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Siemka, Paweł jestem. Witaj na Naszej sieci serwerów. myślę że znajdziesz tutaj swój "kawałek podłogi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantazja Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cześć i baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 30 Listopada 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duckduck Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Gdzie Ty grasz człowieku? Witaj z powrotem(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Gram na 4fun, ogólnie lubię jeszcze only hs ale niestety u was nie ma , dziękuje za powitania. Z powrotem to za dużo powiedziane, ponieważ na luzowni to jedynie grałem jak widziałem, że znajomy jakiś siedzi na steamie. A niektórzy mogą znać z innej sieci, z której jest tu sporo graczy, której nazwy nie podam żeby nie robić zbędnej reklamy. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez NesTo a.k.a Nike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) siemka! Zapraszam na 4fun! EDIT : Grasz na 4fun? Aaaa tam, zaprosić nie zaszkodzi! Edytowane 1 Grudnia 2018 przez D@wid0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCrazyHeadshot Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Angelka Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Hejka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantazja Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witaj Ernest! Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dziękuję Fantazja, ale myślę, że jedno przywitanie powinno wystarczyć haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Cześć. Wbijaj częściej na 4fun'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siema Zapraszam na Only dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi