zajec hax Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, Niedawno grałem na Waszym serwerze i troszkę pobawiłem sie / podrażniłem się z adminkiem i dostałem bana :-( Proszę odbanujcie mnie :-D Więcej info tutaj - puście od momentu 40:38 :-) http://www.youtube.com/watch?v=yTIEztft7h0 Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2018 przez zajec hax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Admin @Krawacik ma 48h na napisanie całej sytuacji odnośnie bana. Czekaj cierpliwie na rozpisanie sytuacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ok, czekam na decyzję. Będę się modlić Privo, 10 Grudnia 2018 Bez uprzedniego przywołania do wypowiedzi nie udzielaj się niepotrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Byłem świadkiem tego zdarzenia jak dla mnie ban słuszny mimo ostrzeżeń danych przez admina dzieciak wyśmiał i obraził ponownie nazywając go "gównem" jak mnie pamięć nie myli. To czy ban będzie skrócony według mnie powinno zależeć od admina @Krawacik, według mnie ub nie wchodzi w grę. Mateuszek, 10 Grudnia 2018 Świadek zdarzenia, zgodziłem sie żeby wypowiedział się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dodaje dowody zbrodni jeszcze nawet gorzej niż "gówno" Mateuszek, 10 Grudnia 2018 Używaj opcji edytuj posta :) JOKER XD, 10 Grudnia 2018 nastepnym razem prosze o edycje ale dziekuje, ban zostaje Privo, 10 Grudnia 2018 Post pod postem - używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ban skracam do 3 dni, liczone od tego momentu. Następne prowokacje i obrażanie będą skutkowały dłuższą absencją od serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi