limonekxpompa Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Twój nick w grze Limonekxpompa2. Nick admina na którego składasz skargę Wafelek3. Powód skargi admin niszczył mi kampe mówi że on tam robi kampe gdzie nie było jego klokców na demku widać że ja tam byłem 1 a wafelek był kawał odemnie oraz zabrałmi przywileje na 30minut 4. Dowód rozpisany ss/demko jest to 2 runda czas budowania http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1812161036-bb_arcade_middle.dem.zip @Wafelek :D chyba demka nie patrzyłes =}} Edytowane 16 Grudnia 2018 przez limonekxpompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafelek :D Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 "Kawał odemnie"? Byłem zaledwie 3kroki od twojej bazy. Byłem 1 mogłeś się nie wpychać. WG l Packa FAjek i Tuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WG l Packa FAjek i Tuba Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Byłem przy tym kampa limonka była jak to wafel mówił 3 kroki dalej a wafel był pierwszy Wafelek :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 18 Grudnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jak dla mnie skarga śmieszna dlaczego? Ponieważ admin wafelek był 1 tam a ty kilka sekund później dałeś klocek. Wiec admin miał prawo ci usuwać klocki byś mu nie blokował tam wejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Skarga nie słuszna wafel był pierwszy na booscie a ty tym kolockiem blokowałeś mu kampe. @KoRrNiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi