Kobieta nadiaa Opublikowano 17 Grudnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Serdecznie Chciałabym rozpocząć zabawę pod tytułem "ściana prawdy” zasady zabawy są proste:biorę 2 osoby zadaję im te same pytania "uczestnicy" odpowiadają oddzielnie na pytania apropo drugiej osobyOdpowiedzi poznają dopiero po opublikowaniuZABAWA: jak sama nazwa wskazuje prosi wręcz o dystans do siebie nikt nie ma na celu obrażania Na pierwszy ogień poszli @Matthy. oraz @KiciA[Ja] Jaki samochód Twoim zdaniem pasuje do ...?Matthy o KiciA Maluch Kicia o Matthy Hmm nie znam się na samochodach[Ja] Jaka piosenka najlepiej opisuje ...?Matthy o KiciA Łobuzy – Zbuntowany AniołKicia o Matthy Hmm do niego chyba najbardziej to sarius-zmora [Ja] Gdyby … był/a batonikiem to jakim? Matthy o KiciA Na pewno słodkim Kicia o Matthy Hmm może mars[Ja] Żywioł najlepiej opisujący ... to? Matthy o KiciA Ogień Kicia o Matthy Cicha woda brzegi rwie [Ja] Gdzie zabrałbyś … na pierwsze spotkanie? Matthy o KiciA Na serwer DD2, nie no do kina a potem do restauracji. Kicia o Matthy Na ławkę hahahahha bo tak to strach[Ja] Kogo spokojnie mogłaby zastąpić ... i w jakim filmie?Matthy o KiciA Nie wiemKicia o Matthy Hmm może do trzy metry nad niebem a aktor to zdecydowanie do hache [Ja] Jaki cytat pasuje najbardziej do ... ? Matthy o KiciA Nie wiemKicia o Matthy nie mam pojęcia [Ja] W jakiej randze na sieci sprawdziłaby się najlepiej ...?Matthy o KiciA Luzak , nie no będzie ten Opiekun Kicia o Matthy Hmm w czarnej najlepiej tylko niech dobrze te słuchawki nałoży jak demka będzie sprawdzał haha [Ja] W skali od 1 do 10 jak oceniasz umiejętności gry ...? Matthy o KiciA Hmm 5Kicia o Matthy 5/6[Ja] Jakim zwierzęciem według Ciebie byłaby ...?Matthy o KiciA KotemKicia o Matthy Hmm może koń hahaha [Ja] Jaki owoc bądź warzywo najlepiej pasuje do ...? Matthy o KiciA Banan bo sie smieje ciągle Kicia o Matthy Hmm pomidor[Ja] Według Ciebie jaki jest największy talent ...? Matthy o KiciA Kung Fuu Kicia o Matthy Robienie gazetek na forum [Ja] Czy uważasz, że byłbyś w stanie podczas zorganizowanej akcji na bank współpracować z ...? Matthy o KiciA Raczej tak Kicia o Matthy Nieee [Ja] Kogo chciałabyś/chciałbyś nominować: @Privo/@Tajemnica Edytowane 17 Grudnia 2018 przez nadiaa Sekusz , Happy^^ , Nasstero i 11 innych 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari-knee-jah Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 o kurde dobra robota, fajny pomysł ! kibicuje mocno :D! nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Hahaha Matthy o KiciA Banan bo sie smieje ciągle Kicia o Matthy Hmm pomidor . Padam nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 No pięknie pięknie hahaha oj @Matthy. co z ciebie wyrośnie hahahha nadiaa i ef bek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Hahaha to będzie niezle „sparowanie” Danielu @Privo Privo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 O to jest dobre, więcej tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 21 minut temu, Tajemnica napisał: Hahaha to będzie niezle „sparowanie” Danielu @Privo Już widzę te elokwentne odpowiedzi haha sam się boję! Bardzo fajny pomysł @nadiaa, dobrze też dla oka wygląda przy czytaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Kobieta Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie mam już plusików, także dziękuję wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Fajne fajne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi