Skocz do zawartości

[ODRZUCONA ⚑] Propozycja

Maszynika

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam kilka propozycji, co można dodać na serwer.

Pierwsza propozycja, to dodanie na serwer "Zabójcze Naboje", polegały by one na tym, że każdy strzał trafiony w zombie liczyło by jako HS, wiadomo, że nie mogłoby to być na całą rundę, dlatego myślę ze 30s to będzie dobry czas, a koszt to byłoby to jakies 30-40 AP.

Druga, to komenda "/mod". Po wpisaniu przez odpowiednią ilość graczy na serwerze, mogliby oni wybrać swój mod jaki chcą zagrać.

Trzecia, to również komenda, "/fps" myślę, że każdy wie co ta komenda by robiła. Zmiana modeli na postawowe (ludzi, zombie, broni itp.) komenda miałaby na celu polepszyć rozgrywkę również dla graczy ze słabymi komputerami, którym te 20-30 fps więcej naprawdę poprawia rozgrywkę.

Dziekuję i zapraszam do dyskusji

• LUZak

Bo będzie gorszy balans na serwerze po za tym opcja numer 3 wystarczy wpisać komendę i masz już zwykłe modele cl_minmodels 1.

Zbędne propozycje na nie.

W dniu 28.12.2018 o 13:24, Maszynika napisał(a):

Druga, to komenda "/mod". Po wpisaniu przez odpowiednią ilość graczy na serwerze, mogliby oni wybrać swój mod jaki chcą zagrać.

Rozwiń  

Zbędne gdyż co rundę był by jakiś mod a na zmmodzie nie o to chodzi.

Trzecia, to również komenda, "/fps" myślę, że każdy wie co ta komenda by robiła. Zmiana modeli na postawowe (ludzi, zombie, broni itp.) komenda miałaby na celu polepszyć rozgrywkę również dla graczy ze słabymi komputerami, którym te 20-30 fps więcej naprawdę poprawia rozgrywkę.

Rozwiń  

Takie trochę nie potrzebne ale może być 

Pierwsza propozycja, to dodanie na serwer "Zabójcze Naboje", polegały by one na tym, że każdy strzał trafiony w zombie liczyło by jako HS, wiadomo, że nie mogłoby to być na całą rundę, dlatego myślę ze 30s to będzie dobry czas, a koszt to byłoby to jakies 30-40 AP.

Rozwiń  

Mogło by zostać dodane ale patrząc na to że przeważnie w jednej kampie jest po 5-6 osób to nawet się nie da do nich wbić a to by jeszcze bardziej utrudniło do tego jeżeli nie zostało to poprawione to nadal można mieć tyle min ile ma się ap.

Tyle odemnie 

W dniu 28.12.2018 o 20:16, CZOKOMOKO napisał(a):

Zbędne gdyż co rundę był by jakiś mod a na zmmodzie nie o to chodzi.

Takie trochę nie potrzebne ale może być 

Mogło by zostać dodane ale patrząc na to że przeważnie w jednej kampie jest po 5-6 osób to nawet się nie da do nich wbić a to by jeszcze bardziej utrudniło do tego jeżeli nie zostało to poprawione to nadal można mieć tyle min ile ma się ap.

Tyle odemnie 

Rozwiń  

komenda /mod mogłaby być użyta raz na mapę.

myślę, że komenda /fps przydałaby się, ponieważ po kilku dniach grania na tym serwerze mogę stwierdzić, że minimum 1/2 ludzi na serwerze to gracze młodzi, którzy nie znają cs'owych komend, a chcieliby pograć na nieco większej ilości fps'ów niż np. 60

co do zabójczych naboi można by je dać raz na rundę i naprawdę fajny byłby to dodatek, ponieważ ja w 90% przypadkach kampię sam i myślę, że znalazłoby się jeszcze parę osób co preferują kampienie samemu, po 5-6 osób to kampią "boty" (nie obrażając), którzy wchodzą i po chwili są zarażani, ponieważ nie ogarniają jeszcze zbyt dobrze moda. Wiadomo też, że "zabójczych naboi" nie kupuje się gdy zostaję duża ilość ludzi. Dodatek ten miałby na celu skorzystanie z niego gdy zostaniemy np. sami z żyjących ludzi lub będzie to niewielka liczba osób. Grałem już z tym dodatkiem i sprawdzał się naprawdę dobrze, więc warto chociaż na próbę takie coś dodać

• 2 tygodnie później...

Dodałeś wszystko z innej sieci Zombie mod jestem na nie

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.