blUe. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Chciałbym zaproponować naszym forumowiczom, aby pójść na kompromis w sprawie reputacji. Sądzę, że wprowadzenie reakcji jakie są na Facebooku umilą podziękowania za posty. Do tego można dodać tabelę/licznik ile dany użytkownik zdobył pogłosu w danej emotce. @NWN_LUZ D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Było kiedyś i mnie nie przekonało, dodatkowo.. zazwyczaj wszędzie coś takiego jest przez co też w mojej ocenie się przejada, bo za dużo tego, gdzie nie spojrzysz to te reakcje. P.S. Czasami wolę jak nie ma żadnych reakcji jednak, przynajmniej się nie patrzy na bezmyślność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blUe. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wiem Daniel, bo mam to samo. :p Chciałem wyjść z jakimś pomysłem, coby zastąpiło wojnę o reputację, a wniosło cokolwiek świeżego na to obumarłe forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 11 Stycznia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Na nie Bez sensu będzie zastąpienie tymi reakcjami zamiast przywrócenie reputacji na forum jak dawniej. blUe., 11 Stycznia 2019 Reputacja już nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Myślę, że można wieczorem wymyślić coś związanego z nami, nawet jakby miało być na zasadzie tego co podałeś za aktualny przykład tematu - chociażby graficznie zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jednak nie widze innej opcji wiec zostaje to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blUe. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Hehe Ugrane. Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Sekusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi