Nelik__ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) 1. Czego dotyczy propozycja:Chwilowej przerwy od gry czyli /zw na 5 minut codziennie 2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne:Bo mam czasami tak i myślę że nie tylko ja że musze wyniesc smieci albo cos3. Link jeśli jest:nie 4. Twój nick z gry:Nelik__ Edytowane 10 Lutego 2019 przez Nelik__ Male zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemny Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 NA NIE, odchodzisz od kompa to wychodzisz z serwera proste... K4PP4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilloS Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Myśle że byłaby to dziwna opcja chociaż czasami siku tez sie chce Albo mama zawoła na obiad i wszystkie dzieci chodzą grzecznie xDD Na nie K4PP4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 MINI PORADNIK: Gdy to klikniesz to wyjdziesz. Gdy idziesz z/w to najlepiej wyjść z serwera. Jaki problem wrócić na serwer jak wywali cie za AFKA?? ef bek i KamilloS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi