Joanna Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Pomóżcie nie mam bana a mam . reset routera nie pomaga.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) W bansie nic nie ma, więc chyba serwer nałożył ci zbanowane IP @SNICKERS poradzisz coś? ? @Joanna czekać. Edytowane 23 Lutego 2019 przez K4PP4 MeFeDrooNiK i Nelik__ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 To co mam zrobic ? Adas esperal, 24 Lutego 2019 reset kompa reset rutera, jak nie pomoze przeinstaluj cs jak nie pomoze to sie odezwij tu w temacie, jak pomogło to tez napisz zeby mozna było zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Pewnie nie zresetowałaś routera, po krótkim odstępie czasu ten sam adres możesz mieć. Ale to wina serwera jeśli czasami za długo łączy kogoś. Zobacz czy teraz możesz po chwili przerwy wejść a jak nie walnij archaiczny restart komputerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nic nie pomaga, reset routera, i komputera ,przeinstalowanie tez nie. Co mam zrobić? Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXi KiNg Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @Joanna jaką masz wersję Counter Strike 1.6? jeśli masz starszą to właśnie dlatego nie możesz wejść i ci pokazuje że masz bana o to link jeśli masz inną wersję i pobierz Counter Strike 1.6 v43 https://cssetti.pl/download jeśli problem nie minie to już nie moja sprawa jeśli pomogłem to Pozdrawiam KoRrNiK, 24 Lutego 2019 xDD Wafelek :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Sprawdziłem wczoraj wszystko, serwer, FTP, Logi i nigdzie nie mam zbanowanego tego IP/SID/Nicku. Wejdź w konsole wpisz connect 145.239.239.244:27015 i prześlij mi NA PW całą zawartość konsoli z błędami . MaXi KiNg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi