zajec hax Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam! Czy admini mogliby aktywować opcję sprejowania na serwerze? Fajnie byłoby posprejować swoim własnym oryginalnym sprejem z własnym nickiem lub innymi rzeczami jak na przykład mój stary sprej OWNED: Aby aktywować spreje, wystarczy w pliku konfiguracyjnym serwera (server.cfg) dodać poniższe komendy: sv_allowupload 1 sv_allowdownload 1 mp_decals 300 Potem tylko każdy gracz sprawdza u siebie w pliku config.cfg czy ma poniższe komendy ustawione poprawnie: cl_allowupload 1 cl_allowdownload 1 mp_decals 300 I dzięki temu, każdy będzie mógł sprejować swój własny sprej! Co Wy na to? Uważam, że to świetny pomysł i spreje nie lagują serwera. Pozdrawiam, ZAJEC HAX 2019 wasyl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 No i jak tam będzie Panowie z moją propozycją? Proszę dać jakiś znak, jakąś odpowiedź - to dla mnie bardzo ważne, aby móc sprejować na serwerze 4FUN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czekam nadal na odpowiedź od adminów. Proszę spiąć dupkę i szybko odpowiedzieć - TAK lub NIE. Proszę szybko o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 4 Kwietnia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 toć Ba jestem zaaa zajec hax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 No ładne takie graffiti Jestem za dobry pomysł zajec hax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja także jestem za wasyl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Też jestem za każdy może sobie zrobić swoje i się pochwalić na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ciekawe KIEDY i CZY WOGÓLE kiedyś wypowie się na temat temat WŁAŚCICIEL SIECI @NWN_LUZ lub jakiś HEAD ADMIN `smile., Sloenthran czy na przykład SNICKERS KoRrNiK, 5 Kwietnia 2019 NIE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przetestujemy i jezli nie bedzie problemow to wlaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Temat blokuje do czasu wykonania testu, samej decyzji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dodane na serwer Klaun Szyderca i INM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi