KAPITAN SOWA Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Prosimy Cię @ELOO MELO o przygotowanie zaproszenia na turniej mix w formie graficznej (Obrazka), który będziemy mogli rozesłać innym sieciom jako zaproszenie w nasze progi. Jak wykonać grafikę: Wszystko co zobaczysz od góry do dołu wraz z grafiką abyś umieścił w jednym obrazku. rozmiar nie ma znaczenia czas wykonania: do 3-4 dni ZAPRASZAMY NA TURNIEJ MIX DRUŻYN 1.6 Zgłoszenia przyjmujemy na forum w dziale HARDCORE MIX /zgłoszenia drużyn do dnia 10 lipca KAPITAN SOWA, 28 Czerwca 2019 Rozjechała mi się czcionka, ale napisy mają być wyśrodkowane Psychopata, 28 Czerwca 2019 A gdzie wzór ? ale ok zrobię, bo wiem o co chodzi :D KAPITAN SOWA, 28 Czerwca 2019 Nie bez powodu odstąpiłem od wzoru i zawarłem ścisłą instrukcję : Jak wykonać grafikę: Wszystko co zobaczysz od góry do dołu wraz z grafiką abyś umieścił w jednym obrazku. Karyyynaa i Psychopata 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczyn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Fajne te panie Psychopata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 @KAPITAN SOWA JEŻELI NIE TO MOGĘ POZMIENIAĆ TYLKO POWIEDZ CO. KAPITAN SOWA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nawet spoko, ale napisy z zaproszenia muszą być bardziej wyraźne i grubsze (Zapraszamy do jeden wyraz nie dwa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 albo inna czcionka @KAPITAN SOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 + reszta Zgłoszenia przyjmujemy na forum w dziale HARDCORE MIX /zgłoszenia drużyn do dnia 10 lipca Psychopata, 28 Czerwca 2019 O do moich urodzin :D KAPITAN SOWA, 28 Czerwca 2019 ja mam 13 lipca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Lordzie wypierdziel tą czcionkę i zrób gruby , czerwony , gruby oczojebny napis i wyrównaj np do prawej Podkreśl frazę "HARDCORE" - musimy to wysłać w końcu to ogromnej liczby osób , musi to być prezentacyjne Karyyynaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 @ELOO MELO wysłałbyś to to obcej sieci ? Nie czytelne KoRrNiK, 28 Czerwca 2019 Nie czytelne bo dałeś gówniane zdjęcie. Ty też postałabyś się troszkę aby jakoś to wyglądało zdj a nie ciągle to samo dajesz. KAPITAN SOWA, 28 Czerwca 2019 Ma być to samo ponieważ to logo głowne serwerów naszych: HARDCORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychopata Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi