0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) [COLOR="#FFFF00"][SIZE=5]Eloszka :)[/SIZE][/COLOR] Jak wyżej w temacie. Nie widziałam nigdzie na forum podobnego tematu. Rozchodzi się o możliwość zablokowania bs B, podczas gdy nie została spełniona wymagana ilość graczy na serwerze. Myślę, że ktoś wcześniej na pewno wyszedł z inicjatywą. Problem pojawia się wtedy, gdy po kilkukrotnym upominaniu graczy nie ma poprawy. Delikwent nadal idzie, jak ten osioł z klapkami na oczach, kładzie pake na B i ma zaciesz, bo runda w 80% wygrana. Narazie nagradzałam takich 5 minutówkami, ale to jest irytujące, bo sama chcę pograć a muszę w konsoli siedzieć i ich przywracać do pionu. :D Dlatego wychodzę z zapytaniem, czy w tej kwestii da się cosik zdziałać? Jakiś plugin i byłoby GICIOR. :> Edytowane 30 Maja 2017 przez TheOzzfan_95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 To jak na moje oko jest propozycja, a jest specjalny dział do propozycji :) Przenoszę do odpowiedniego działu :) Jak dla mnie bomba pomysł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Nawet się zastanawiałam czy nie walnąć tego tam, ale to nie jest propozycja od randoma, a z grona adminów. :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HypeX Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Świetny pomysł! Ostatnio sama się denerwowałam ... Upomnienia nic nie dają ... Moim zdaniem można coś z tym spróbować zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Słownie kiedyś takie coś proponowałem, a w jakimś temacie propozycji ktoś chyba też dawał i sprawa ucichła, bo kiedyś to niezłe zamieszanie się zrobiło. Jak dla mnie to w jakiś sposób powinno standardowo obowiązywać na serwerach z celami mapy - chociaż nawet na tych bez też by się przydało, bo co to za zabawa z jednego latać na drugi przy 4-6 osobach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ściany mniej mi się podobają, bo ani to obejść ct ani plecków zrobić :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HERETRIX Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Moim zdanie min. 5 ct i dopiero STREF DETONACJI B AKTYWA. Pomysł mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 No i najs. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Dodam, że przydałoby się zliczanie graczy z początku rundy, a nie aktualny stan w drużynie, bo ktoś dojdzie do CT i nagle paka na B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Spotkałem wersję, która działała w inny sposób dlatego od razu mam nadzieję, że tak (poprawnie) będzie zrobione. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 jestem za. "Nie ściany" tylko "nie podkładanie" I też adminom pod admx'em to ustawić :) Nieee to za dużo :) Nie wierzę, że dalibyście radę " :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Nie w amx. Na stałe to po prostu dać i po problemie z botami podkładającymi na B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 yyyy.... no dobra o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 zmiana mapy na noc na dd2_lonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zrobione, i wgrane na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi