mafinio Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nick podczas gry: mafinio COCAINEEEEEEEEEE Admin, który dał ci bana: plumber Powód Bana: ssy Dowód w postaci dema/screena: [url]http://d1.hltv.org.pl/srv41158/HLTV-1610161418-am_map_1.dem.zip[/url] Nic nie ma na tym demku gram zaledwie 3 minuty i ssy :) Data, Godzina otrzymania bana: 14:22 16/10/2016 Twoje IP/SteamID: 91.206.244.8 0:1:562850 Komentarz: aha ? Wydruk z konsoli:----- Troche dziwna sytuacja sam obejrzalem demko z tej mapy a tam kompletnie nic nie ma:) Gra na słuch itp :) Więć prosze o jakies dowody które sugeruję,że grałem odpalony :) Pozdrawiam Prosze o rozpisanie podejrzanych akcji :) Link do poprzedniego tematu: [url]http://cs-luzownia.pl/showthread.php?611-ssy&p=2285#post2285[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 do 48h demko zostanie rozpisane , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Tego dema nie trzeba rozpisywac, wystarczy obejrzec :D,[url]http://www12.zippyshare.com/v/4W8uOAVA/file.html[/url] juz rano mialam Ci bana dac ale nie zdazylam, bez UB. Edytowane 16 Października 2016 przez Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie zgodzę się z takim zamknięciem tematu, zawsze, ale to zawsze nawet, gdy było jakieś "perfidnie" gracz miał prawo do odwołania się, czyli administracja rozpisywała demko z czasami, gracz się z tej rozpiski odwoływał, a właściciel lub opiekun UBT podejmował decyzję ostateczną. Osobiście uważam, że jest to nie fair z takiej strony, nawet jakby decyzja po tym wszystkim miała być taka sama, by tak to od razu odstawić pod dywan. H. von donnersmarck 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafinio Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ktoś w końcu się tym zajmie? No ile można czekać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Czekam na rozpisanie demka przez osobe banujaca. Inaczej gracz uzyska ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Napisałem że mam 48h . Wejdę na kompa to to zrobię . [url]http://www36.zippyshare.com/v/vZG1uQ4s/file.html[/url] demo 1 2:20 - po modelu 2:40 - dobry strzał ... 2:54 - idelne wyjscie na CT znajdującego się na długiej 3:44 - minimalnie za szybko (tempo 1/4) 4:14 - model ? demo 2 1:14 Rozumiem , że go słychać ale znowu model + wyczekiwanie na przeciwnika mimo , że go nie widać i nie słychać (resp tt) Edytowane 17 Października 2016 przez Plumber [4k]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafinio Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) 2 demo czyste :) Co do 1 dema juz patrze za chwile napisze anty-rozpiske :) i edytuje post 2:20-2:21 slychac jak biegnie :) to od razu wychylilem ;) - 2:40 normalne strzaly :) - 2:56 przypadek, robilem bh i akurat tam stał ;) przeciez z pleców bym nie widzial nie prawdaz ? - 3:44 +/- 4:14 normalnie wychylam na cicho :) to gdzie mam miec celownik w gorze ? - Klar :) Edytowane 17 Października 2016 przez mafinio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Moje demo jest wystarczajacym dowodem na jego czity, pobierzcie i obejrzyjcie. 1.35 na 1/4 zobaczcie i wyjasnijcie mi to. On nie dostanie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafinio Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Czyli masz tylko 1 akcje 1:35 mam obejrzec,juz sekunda :) zaraz edytuje 1:35 normalne strzaly a ten 2 frag to fartem dostal heda :) nic nie ma tam ja nie wiem po co drazyc ten temat :) Gdybym odpalal to bym mial wywalone i przeciez nie ogladal nawet tych smiesznych demek i sie nie wybranial :) Edytowane 17 Października 2016 przez mafinio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Co ty za bzdury pisaesz jak pierwszy strzal calkiem poza gracza w lewo i po strzale za moment bania, drugi strzal w pierwszego gracza a kolejny dostaje banie, popatrz jeszcze raz na 1/4, lub kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafinio Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) [I][COLOR="#FF0000"]Skoncz spamowac i czekaj na ocene innych.[/COLOR][/I] Edytowane 17 Października 2016 przez Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Słuchajcie, wydaje mi się, że nie ma co robić pogaduszek pod wątkiem. Wielu graczy jest za banem, a gracz najwyraźniej struga głupa. Jeżeli decyzja o nieuwzględnianiu podania o UB zostaje podtrzymana to chyba czas na zamknięcie wątku. Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 a ja byłem prezydentem USA ale to stare czasy 2k11 . Wierzysz w to ? . Słowo nic nie da , są 3 demka , w sumie jedno nie rozpisane , ale widać tam wszystko wyraźnie :) . steam 2k3 czy tam 4 i 700h ? to ile ty grales ? 3h miesięcznie ? . Ale to mniejsza o to . Ja swoje podtrzymuje , Justyna i h@ mają ostateczne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 @Justyna, 1 akcja to za mało, poza tym HLTV zlagowane jest często w taki sposób, że strzały jakby się nie zapisywały, często przy full auto czy serii tak jest, jednak jakby to były pojedyncze pestki to akcja na +b. @Plumber 2:20 +b 2:40 +/-, takie se 2:54 +/-, niby przy modelu, jednak typo stoi w takim miejscu średnim.. 3:44 +b, klatka po klatce nawet ręki nie widać 4:14 -b, słychać 3:04 dla mnie +b, przy wcześniejszym przeglądaniu respa nawet trochę celownik też zajechał na niego 3:12 również +b, strzał jeszcze przed tym jak celownik był w kierunku modelu (klatka po klatce) To ja tak to tutaj zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Privo 1 akcje podalam bo wiem, ze toodpal, napewno patrzyles cale demo i to samo stwierdzasz tylko, ze nie bylbys soba gdybys przyznal mi racje :D Edytowane 17 Października 2016 przez Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ban zostaje. Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi