Blantinio Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 IMIĘ: Wojtek :P WIEK: 17 STAŻ W GRAFICE: Grafik a zarazem montarzysta na yt własny kanał link:https://www.youtube.com/channel/UC9otgdXImVkNy7qaGGiFiTg OPROGRAMOWANIE: gimp2 oraz online MOŻLIWOŚCI CZASOWE: 3h PRZYKŁADOWE PRACE - MIN. 4: Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Nie mamy chyba grafików więc jestem na tak +znam cię +wiek +ogarnięty +prace nawet mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Fajne prace +wiek + ogarniety , widać po pracach + nie ma grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nTeR Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Prace spoko + Wiek + Brak grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 - nie wtopione odpowiednie rendery w tło, - za mało efektów na tle jak i na tekście, - przedstawione same awatary. Imm i Khan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grav33n Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Edutuj post a nie spamuj jeden pod drugim, prace fajne ale nie maja tego czegos Czekam na jutrzejsze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @Wojciech Angiel Jest coś takiego jak opcja edytuj, coś cię to zbawi? chyba nie.... Privo, 16 Lutego 2018 A Ty masz opcję notatki do posta, więc nie potrzeba kolejnego nabijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 16 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 widac ze masz checi i jakies tam efekty sa lecz poszukujemy czegos lepszego jako ze to bedzie reprezentować nasza siec wstaw tu cos co masz najlepszego ale takiego ze jestes z tego dumny to wtedy ci powiemy bo narazie to szalu nie robi choc nie mozna powiewdziec ze jest zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khan Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Szanowny Kolego. Grafikę jakąś tam potrafisz stworzyć ale musisz wiele się jeszcze nauczyć, aby osiągnąć solidny poziom. Dużo pracy przed tobą. Być może gdybyś szansę dostał i włożył w to sporo pracy, efekty zadowoliły by górę. Niestety, doszły mnie słuchy, iż na Forum jak i Serwerach prosisz graczy-adminów o łapki w górę pod tym podaniem. Jak dla mnie jest to żenujące i zdecydowanie nie na miejscu. Jako Grafik powinieneś zachować wyższy poziom wychowania i nie robić takich rzeczy. Jestem rzecz jasna na Nie. Mam nadzieję, iż czegoś się nauczysz. Ps. To twoje prace mają przekonywać ludzi do Ciebie,nie Ty sam prosząc Ich by głosowali. Edytowane 16 Lutego 2018 przez Khan Mloda i SOT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOT Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Prosiłeś mnie o łapke w górę na serwerze... noo wybacz ale jestem na nie... Reszte już napisał Khan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantinio Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Poddaje sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEZ1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dnia 16.02.2018 o 21:51, Dzwiek napisał: Nie mamy chyba grafików więc jestem na tak +znam cię +wiek +ogarnięty +prace nawet mi się podobają Dzwiek i Blantinio 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) On 16/02/2018 at 11:31 PM, Blantinio said: Poddaje sie ? Nie podawaj się tylko ucz się na błędach, jeśli chcesz coś mega osiągnąć musisz poświecić dużo czasu na naukę oraz nabrać doświadczenia. Jeśli chcesz być w chyba dobry musisz odnaleźć swój styl i własne metody na prace. Polecam ci oglądać dużo tutoriali gdyż naprawdę dużo dają, polecił bym ci tez używania bardziej profesjonalnych programów takich jak Adobe Photoshop itp. Jeśli chcesz napisz pw a ci zrobię szybkiego tutoriala jak mieć cały zestaw Adobe za free bo nie wiem czy na sieć można wrzucać cracki do programów. Nie podawaj się tylko pracuj a napewno coś osiągniesz Edytowane 18 Lutego 2018 przez Kuba Piekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi