KurczakPPN Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam serdecznie, tylko w ten sposoob udalo mi sie przekazac wam jakos moje ssy. Prosze o sprawdzenie. Gram juz dlugo a jakis nowy admin sie chyba nie zna. [url]http://www115.zippyshare.com/v/0Bt8ivGn/file.html[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Edytuj stosując się do wzoru. Czas leci, tik tok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczakPPN Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie umiem, slaby jestem w tych rzeczach. Prosze, w ten sposob tez mozecie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczakPPN Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Szczegóły bana Prześlij Nick Kurczak PPN SteamID STEAM_0:0:19916237 SteamCommunity ID 76561198000098202 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl Wykonano 22.10.2016 - 14:54:39 Wygasa Nie określono Zbanowny przez =Gucio= Zbanowany na [4FUN]Cs-LUZownia.pl[SKINY CS:GO][VIP FREE][SVIP][ASYSTY] [8:36 (de_westwood) Wszystkie wygasłe bany 0 DOWÓD [url]http://www115.zippyshare.com/v/0Bt8ivGn/file.html[/url] [B][COLOR="#0000FF"]Połączyłem by nie robić burdlu w dziale nowym tematem. [Privo][/COLOR][/B] Edytowane 22 Października 2016 przez Privo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Masz w dziale jak byk temat od wzoru, kopiujesz go i ładnie wstawiając wypisujesz dane by nam ułatwić pracę, nie każdy z nas ma tyle czasu by dla każdego robić ulgę i latać by wszystko załatwić za niego, i tak już jakoś prowadzę Cię za rączkę w tym. Przynajmniej jak zrobisz to raz a dobrze to nigdy więcej nie powinieneś mieć problemów z tym i pójdzie Ci szybciej, w razie pytań czy innej pomocy jak czegoś nie wiesz zawsze możesz pisać do kogoś z nas, wolna chwila to wytłumaczymy - chociaż tutaj przynajmniej nie musimy z kimś szukać SSów. EDIT: Niech już będzie takie cuś, UB. Edytowane 22 Października 2016 przez Privo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi